NABESCHOUWING TUINWEEKEND 2006

De 8ste editie van het tuinweekend in de tuinen van het Kasteel van Lilare was een voltreffer.

Het weekend van 22 en 23 april is voortreffelijk verlopen, alle standen waren netjes verzorgd en kregen bijzondere aandacht van de duizenden bezoekes.

Bij het startschot van het tuinevenement kreeg de organisatie lof van de heer burgemeester van Brakel H. De Croo en de voorzitter L. Machtelings.

 In deze editie van tuinweekend hadden we opnieuw een grote variatie van bloemen en planten, tuinmeubelen, maar er was ook een aanbod van anriek en decoratie die de tuin kunnen opsmukken.

De bezoekers en de 120 exposanten waren zeer enthousiast en de fijne weersomstandigheden hebben daartoe een steuntje bijgegeven.

Iedereen heeft er genoten van de eerste zonnestralen en alle tuintjes in de omgeving van Brakel zullen er na het tuinweekend fleurig uitgezien hebben, want de duizenden bloemen die tijdens de tuinbeurs verhandeld werden, zullen met veel liefde geplant zijn, om er een gans seizoen van te genieten.

Ook de verschillende attracties werden met argusogen bekeken, zo hadden de roofvogeldemonstraties een grote belangstelling, alsook de houtsnijdersgilde en de bloemschikdemonstraties.

De kinderen waren eveneens in hun nopjes want ze werden er verwend met attracties van Zwanettes’ sprorokjesbos en ze konden hun hartje ophalen in het kleurrijke springkasteel, terwijl de ouders met volle teugen genoten van een natje en een droogje.

Na afloop kregen we niets dan positieve reacties, we kregen zelfs een speciale brief van Dhr De Croo die ons feliciteerde met het “fijne tuinweekend” te Brakel.

Wij willen U nog eventjes laten mee- of nagenieten van het sfeervolle en 100% geslaagde tuinweekend van 2006.

Wij willen jullie allen opnieuw uitnodigen naar de volgende editie op 21 en 22 april 2007.

No comments.