Bezoekers

WELKOM

Tuinweekend is een sfeervolle tuinbeurs waar een honderdtal standhouders en vakmensen hun tuinvriendelijke artikelen en de nieuwste tuintrends aan de bezoekers aanbieden.

Er zal dit jaar een uniek aanbod zijn van bloemen, planten, country-look artikelen, streekdelicatessen en producten die doen dromen van het buitenleven.

Country-look artikelen zullen dit jaar speciaal in de kijker geplaatst worden zoals : rietwerk, tafellinnen voor de cottage, wandel- en jachtkledij… en typische voorwerpen om uw buiten-leefwereld zo gezellig en aantrekkelijk mogelijk te maken.

Men kan er kuieren tussen sfeerscheppende standen en genieten van tal van aanbiedingen die de tuinsector voor U in petto heeft.

De tuinen van het kasteel worden tijdens het tuinweekend omgetoverd in een kleurrijke planten- en bloemenpracht, maar U kan er tevens genieten van de prachtige omgeving en er buitengewone en mooie ideeën komen opdoen om Uw tuin een frisse look te geven want zowel tuinarchitecten als plantenverkopers zullen U daar graag bij helpen.

U vindt er een volledige variatie van producten zoals :

– Bloemen en planten.
– Zeldzame planten
– Bloembollen 
– Tuinmeubilair 
– Exclusieve tuinbeplanting
– Ideeën van tuinarchitecten
– Tuindecoratie
– Tuinbeelden en fonteinen
– Vijveraanleg
– Terracotta
– Verandabouw
– Artisanale producten
– Terras- en opritaanleg
– Literatuur over bloemen en planten
– Plantenverzorgende producten
– Sproeisystemen
– Tuinspeeltuigen
– Tuinhuizen en carports
– Afsluitingen
– Decoratieve beveiliging
– Stijlvol hekwerk
– Streekdelicatessen en wijnen
– Country look producten.
– Tuinantiek
– Manden en vlechtwerk.
– Pick-nick artikelen.
– Plaids en tafeltextiel.
– Wandel- en jachtkledij.
– Diervriendelijke producten.
– Hobbymaterialen
– …
– en uiteraard een natje en een droogje

Tijdens Tuinweekend 2008 zal men in een afzonderlijke tent kunnen proeven en genieten van tal van streekproducten en delicatessen die eventueel ter plaatse zullen vervaardigd en te koop aangeboden worden !!!

Dus … met z’n allen op post naar het kasteel van Lilare.

Er zullen kunst- en beeldhouwwerken van Vlaamse kunstenaars te bewonderen zijn en de kinderen kunnen verpozen op trampolines en een springkasteel.

Kortom, Tuinweekend wordt een succesvol treffen voor de tuin- en kunstliefhebber. Elke bezoeker vindt er zijn gading om er aangename en ontspannende uurtjes door te brengen zelfs met de ganse familie.

Het is DE ontmoetingsplaats voor mensen met groene vingers met oog voor schoonheid, interesse voor het buitenleven en met een goede smaak, die op zoek gaan naar nieuwigheden en specialiteiten.

 

No comments.