INFO VOOR DE BEZOEKERS

Het Tuinweekend is een gezellig gebeuren voor het ganse gezin, en zowel voor de actieve als de passieve tuinliefhebber is het een ontmoetingsplaats met echte tuinvrienden.

Het organiserend bestuur van KMO Zottegem – Brakel vzw draagt zijn steentje bij, want elk gezin wordt er verrast met een tuinvriendelijke attentie.

Iedereen kan er genieten van een variatie van activiteiten zoals demonstraties van kunst en houtsnijdersdemonstraties, workshops bloemschilkken, …

Het kasteel van Lilare beschikt over alle troeven om zowel de bezoeker als de standhouder te verrassen tijdens het tuinweekend.

Tijdens het aangename vertoeven in het unieke domein kan U eventjes op adem komen door te genieten van een natje en een droogje welke verzorgd worden door onze vrienden van de chiro Sint Andries.

De inkom bedraagt €5 ( kinderen jonger dan 12 jaar krijgen gratis toegang). Kortingskaarten zijn op deze website terug te vinden en af te printen.

U kan er zelfs deelnemen aan de kruiwagenwedtrijd, waar U tal van prijzen kan in de wacht slepen, zoals de gevulde kruiwagen, bloemencheques, weekendjes-uit, aankoopbonnen voor tuingereedschap en…

No comments.